Projelerin hayata geçmesi için dev atılım

                                                            Projelerin hayata geçmesi için dev atılım

 
Türkiye’de ilk defa düzenlenecek olan İnovasyon Fuarı, Adres Patent’in de aralarında bulunduğu birçok firmanın katılımıyla 1 - 4 Kasım tarihlerinde CNR Expo’da düzenleniyor.

Türkiye’nin tüm firma ve kuruluşlarının sonuçlandırılmış en yenilikçi projelerini, İNOVASYON FUARI, gerek firmaların kendi Ar-Ge merkezlerinde gerekse Teknopark, Tekmer gibi teknoloji merkezlerinde, araştırılan ve geliştirilebilir yeni ve ileriye dönük projeleri, sanayi sektörüyle buluşturup katma değerli üretimler haline gelmesini sağlamak için düzenlenen fuar Adres Patent’in aralarında bulunduğu birçok firmayla iş birliği sağlamak amacıyla düzenleniyor.

Adres patent uzman kadrosuyla fuarda yerini aldı

Türkiye’nin gelişen ve teknoloji üreten yüzünü tüm dünyaya göstermek amacıyla bu yıl ilk defa CNR Expo’da gerçekleştirilen fuarda Adres Patent olarak patent ve faydalı model konusunda uzman kadromuzla yerimizi aldık. Yenilikçi tüm projeleri ve buluşçularımızı tescil koruması altına alarak daha güvende üretim ve 2023 yılındaki ihracat hedefine daha hızlı ulaşmak için sizlere danışmanlık hizmeti sunmak için 9. Hall’de sizleri bekliyoruz.

 
Yeni hizmetimiz ‘patent navigasyonu’

Türkiye’de ilki gerçekleştirilen bu fuarın katma değerli üretim konusunda ciddi bir adım olduğuna dikkat çeken Adres Patent Genel Müdürü Av. Ali Çavuşoğlu; “Adres Patent olarak, ülkemizin 2023 yılına kadar ulaşılması hedeflenen 500 milyar dolarlık ihracat hedefi için yapılması gerekenlerin en başında, katma değerli, en önemlisi yeni, geliştirilebilir ve ileriye dönük ürünler ortaya koymasının şart olduğunu düşünüyoruz. Edindiğimiz misyon gereği bu hedef için yapılan katma değerli ürünlerin gerek tescil korumaları gerekse bu ürünler için verilen teşvikler konusunda sizlerin her zaman yanınızda olduğumuzu ve bu doğrultu da sizlerle birlikte yürüdüğümüzü bilmenizi istiyoruz. Ayrıca yeni hizmetimiz PATENT NAVİGASYONU ile hizmetinizdeyiz. Patent navigasyonu sayesinde buluşçularımızın işini kolaylaştırarak zamandan kazanacağız ve daha kaliteli hizmetle sizlerin karşınızda olacağız.

 
İnovasyon Fuarı’nın tüm bu söylediklerimizin ışığında Türkiye için atılan en büyük adım olduğunu düşünüyoruz. Yapılan buluşlar ve projelerin fuarda, sanayi sektörünün önde gelenleriyle buluşacak olmasını katma değerli birçok ürününde üretime geçebilmesi olanağını sağlıyor. Bu da dolaylı olarak yenilikçi ürünlerle ihracat hedefi için olumlu gelişmelerin temelini atıyor.” açıklamasında bulundu.

 

 

 

 

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

OZAN CONSEPT‘14" DAMGASINI VURACAK!

EST 1923 ürünleri İstanbul Atatürk Uluslararası Havalimanı, Old Bazaar’da