Kayıtlar

Mart, 2013 tarihine ait yayınlar gösteriliyor

Mizaha Yeni Renk Şevkir

Resim
                                                                                                                                                                                                                                                                                                         Yazan ve Çizen  Orhan Alp Kazan                                                                                                                    Mizaha Yeni Renk Şevkir Orhan'ın hazırladığı ''Şevkir''Çalışması farklı karakter ve mizah anlayış ile her hafta bizleri güldürmeye devam edecektir. Şevkir her hafta yeni çizgi ve karakterleriyle bizlere renk katacaktır. Humour New Color Şevkir Study prepared by Orhan'''' Şevkir each week with a different character and a sense of humor will keep us laugh. Şevkir will add color to us every week a new line and characters.

Dagi 2013 yazına damga vuracak

Resim
Dagi 2013 yazına damga vuracak Türkiye’nin en köklü markalarından Dagi 2013 ev konfeksiyonu ürünlerini görücüye çıkardı. Kadın giyimde pastel renkler öne çıkarken, erkek giyimde mavi, turuncu gibi sezon renkleri göz dolduracak. İç giyim, ev konfeksiyonu ve plaj tekstilinde 30 yıldır Türkiye’nin bir numaralı markası olan Dagi, 2013 yaz ürünlerinde yeni sezonu açtı. Kadınlarda lavanta, vizon, ekru gibi pastel renklerin yanı sıra fuşya, leylak, açık mor, kırmızı, nar çiçeği, lacivert, turuncu, buz mavisi gibi renkler öne çıkarken, erkeklerde siyah, antrasit, gri melanj, kırmızı, lacivert, bordo, mor, turuncu, fıstık yeşili, buz mavisi ve lila renkler kullanılmış. Dagi 2013 yaz sezonu kadın koleksiyonu Modern kadının ev şıklığına ve rahatlığına özen gösteren Dagi, 2013 yaz koleksiyonu ürünlerinde puantiye, marin teması ve modal leopar deseni uyguluyor. Fil, değirmen, kız figürleri gibi eğlenceli desenlerle tasarımlarına hareket katan Dagi, mikro modal kumaşın dantelle

Fenerbahçe Çeyrek Finalde

Resim
Fenerbahçe Çeyrek Finalde EFA Avrupa Ligi Son 16 Turu ilk maçında deplasmanda Çek temsilcisi Viktoria Plzen’i 1-0 yenen Fenerbahçe rövanş maçında ise Çek ekibi ile 1-1 berabere kaldı ve adını çeyrek finale yazdırdı. Fenerbahçe bu sonuçla tarihinde ilk kez UEFA Avrupa Ligi’nde ilk 8 takım arasına kalmayı başardı.  Seyircisiz oynanan maçta 43. dakikada Salih Uçan’ın golüyle 1-0 öne geçen Fenerbahçe; 61. dakikada Darida’nın golüne engel olamayınca maç 1-1 eşitlikle tamamlandı. Maçın Ayrıntıları Stat: Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Hakemler: Manuel Grafe, Markus Haecker, Holger Henschel (Almanya) Fenerbahçe: Volkan Demirel, Gökhan Gönül, Bekir İrtegün, Yobo, Ziegler, Mehmet Topal (Dk. 35 Salih Uçan), Selçuk Şahin, Kuyt, Cristian (Dk. 90+3 Egemen Korkmaz), Caner Erkin, Sow (Dk. 82 Mehmet Topuz) Viktoria Plzen: Kozacik, Reznik, Cisovsky, Prochazka, Limbersky, Horvath (Dk. 72 Duris), Darida, Rajtoral (Dk. 88 Fillo), Kolar, Kovarik, Bakos (Dk. 65 Tecl) Goller: Dk. 43 Salih Uç

Bursa Kitap Fuarı başladı

Resim
Bursa Kitap Fuarı başladı TÜYAP Bursa Fuarcılık A.Ş. ve Türkiye Yayıncılar Birliği iş birliğiyle düzenlenen Bursa 11. Kitap Fuarı, 9-17 Mart 2013 tarihleri arasında Bursa Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi’nde kapılarını okurlarına açtı Bursa’da “kitap baharı” estirecek olan fuara bu yıl 270 yayınevi ve sivil toplum kuruluşu katılıyor. Dokuz gün boyunca söyleşi, panel, şiir dinletisi, okuma saatleri ve çocuk faaliyetleri gibi 70 kültür programı ve imza günlerinde 600 yazar okurlarıyla buluşacak. Gülten Dayıoğlu, İlber Ortaylı, Üstün Dökmen, Ayşe Kulin, Can Dündar, Yekta Kopan, Ece Temelkuran, İpek Ongun, Enver Aysever, Canan Tan, Ahmet Ümit, Cemil Kavukçu, Necdet Neydim gibi birçok isim fuarda okurlarıyla buluşacak. Bursa 11. Kitap Fuarı, 9-16 Mart 2013 tarihleri arasında 10.00-19.30, kapanış günü olan 17 Mart 2013 tarihinde ise 10.00-19.00 saatleri arasında ücretsiz ziyaret edilebilecek.  

Bu takımı artık kimse tutamaz

Resim
Bu takımı artık kimse tutamaz Fenerbahçe Dergisi Mart 2013 sayısı; Profesyonel Futbol Takımı oyuncularının birlikte yer aldığı gol sevinci ve "Bu takımı artık kimse tutamaz" başlıklı kapağıyla bayilerdeki yerini aldı. Dergi bu sayısında da sizlere 50 x 70 cm. ebatlarında poster armağan ediyor. Bu ayki poster ara transfer döneminde yurduna ve Fenerbahçe’ye yani yuvasına dönen Emre Belözoğlu’na ait.