Dagi 2013 yazına damga vuracak





Dagi 2013 yazına damga vuracak

Türkiye’nin en köklü markalarından Dagi 2013 ev konfeksiyonu ürünlerini görücüye çıkardı. Kadın giyimde pastel renkler öne çıkarken, erkek giyimde mavi, turuncu gibi sezon renkleri göz dolduracak.
İç giyim, ev konfeksiyonu ve plaj tekstilinde 30 yıldır Türkiye’nin bir numaralı markası olan Dagi, 2013 yaz ürünlerinde yeni sezonu açtı. Kadınlarda lavanta, vizon, ekru gibi pastel renklerin yanı sıra fuşya, leylak, açık mor, kırmızı, nar çiçeği, lacivert, turuncu, buz mavisi gibi renkler öne çıkarken, erkeklerde siyah, antrasit, gri melanj, kırmızı, lacivert, bordo, mor, turuncu, fıstık yeşili, buz mavisi ve lila renkler kullanılmış.

Dagi 2013 yaz sezonu kadın koleksiyonu
Modern kadının ev şıklığına ve rahatlığına özen gösteren Dagi, 2013 yaz koleksiyonu ürünlerinde puantiye, marin teması ve modal leopar deseni uyguluyor. Fil, değirmen, kız figürleri gibi eğlenceli desenlerle tasarımlarına hareket katan Dagi, mikro modal kumaşın dantelle uyumunu mükemmel bir şekilde kullanıyor. Büyük bedenlerde rahatlıkla kullanılabilecek pamuklu modellere de yer verilen 2013 yaz koleksiyonunda, pike ev giysileri, modal çeyizlikler, rahat, kullanışlı lohusa takımları ve pamuklu, mikro detaylı eşofmanlar da bulunuyor.

Dagi 2013 yaz sezonu erkek koleksiyonu
Yoğun bir iş gününün ardından evinde rahat olmaya önem veren erkeklerin tercih ettiği Dagi, 2013 yaz koleksiyonunda yer alan erkek ürünlerinde jakar, pike ve dokumalarla zenginleştirilmiş pamuklu kumaşlar kullanıyor. Şort parça da içeren üçlü takımlar, pijama takımları, şort ve kaprilerin yanı sıra, file ve mikro detaylı pamuklu eşofmanlar da koleksiyonun iddialı ürünlerinden.

Türk aileleri için bir klasik haline gelen Dagi markası, anne ve babalarla eşleşen kız ve erkek çocuk koleksiyonuna da bu yaz geniş bir yer ayırıyor.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

OZAN CONSEPT‘14" DAMGASINI VURACAK!

EST 1923 ürünleri İstanbul Atatürk Uluslararası Havalimanı, Old Bazaar’da