EST 1923 ürünleri İstanbul Atatürk Uluslararası Havalimanı, Old Bazaar’da




EST 1923 ürünleri İstanbul Atatürk Uluslararası Havalimanı, Old Bazaar’da

Eyüp Sabri Tuncer kalitesiyle ”Natural Creativity” konsepti çerçevesinde tasarlanan EST 1923 kişisel ve ev bakım ürünleri, geçtiğimiz Ekim ayı itibariyle İstanbul Atatürk Uluslararası Havalimanı, Old Bazaar’da tüketicilere sunulmaya başladı.
Türk kültürünü yansıtan otantik ürünlerden oluşan zengin konseptiyle, İstanbul Atatürk Uluslararası Havalimanı’ndaki yurtiçi ve yurtdışı yolcuların duty-free alışverişlerinde tercih ettikleri Old Bazaar, artık EST 1923 ürünlerine de ev sahipliği yapacak. Kapalıçarşı mimarisinin kullanıldığı tasarımıyla eski İstanbul alışveriş mekanlarını andıran Old Bazaar, müşterilerine bambaşka bir alışveriş deneyimi yaşatıyor. 89 yıllık tecrübesi ile Türkiye‘de kokunun duayeni olarak kabul edilen Eyüp Sabri Tuncer tarafından üretilen EST 1923 ürünleri de artık Türkiye'ye özgü her türlü ürünün yer aldığı Old Bazaar’da tüketicilere keyifli bir alışveriş imkanı sunuyor.

EST 1923 Organik Zeytinyağlı Sıvı Sabun, EST 1923 Çubuklu Ortam Parfümü (Reed Diffuser), EST 1923 Eau de Cologne ve EST 1923 Verbena & Citrus Özel Seri Kişisel Bakım Setinin yanı sıra Eyüp Sabri Tuncer Doğal Zeytinyağlı Sıvı Sabun da mağazada tüketicilerle buluşacak ürünler arasında yer alıyor.

Kısa süre önce Türk Hava Yolları tarafından da tüm Business Class uçuşlarda kullanılmak üzere tercih edilen ve kullanıcıların beğenisini toplayan EST 1923 Verbena with Citrus kişisel bakım serisi de Old Bazaar’da tüketicilere ulaşacak ürünler arasında yer alırken kalitesinin yanında ambalajlarının şıklığı ve ekonomik fiyatlarıyla da dikkat çekiyor.

Old Bazaar’da satışa sunulacak ürünler şöyle sıralanıyor:

EST 1923 Organik Zeytinyağlı Sıvı Sabun
Temiz ve sağlıklı ciltler için Türkiye’nin ilk ve tek organik zeytinyağlı sıvı sabunu EST 1923 Organik Zeytinyağlı Sıvı Sabun, paraben, ethoxylate ve boyar madde içermeyen özel formülünün yanı sıra organik zeytinyağı içeriğiyle de cildin doğal dengesini koruyor, temizliyor, besliyor ve nemlendirerek yumuşatıyor.

EST 1923 Reed Diffuser
EST 1923 Reed Diffuser sevdiklerinizin başını döndürecek egzotik ve sıcak ortamlar oluşturuyor. EST 1923 Reed Diffuser’ın satışa sunulan seçkin koku çeşitleri arasında şunlar yer alıyor: Amber & Incence, Bouhur, Mandarin, Rose & Powder, Sandalwood, Şekerleme & Muskat Cevizi, Vanilla Deluxe.

EST 1923 Eau de Cologne
EST 1923 Eau de Cologne’un dünya trendlerinden esinlenen 7 farklı tarzından biri mutlaka, sizinle bütünleşerek vazgeçemeyeceğiniz kokunuz olacak. EST 1923 Eau de Cologne Amber, Bodrum Mandarin, Cuban Tobacco, Çeşme Limonu ve Japanese Cherry Blossom kokularıyla sizi Bodrum’un mandalina, Çeşmenin limon bahçelerinden Küba’nın tütün tarlalarına, Japon kiraz çiçeği festivallerinden, amberin sırlarla dolu mistik dünyasına doğru mucizevi bir yolculuğa çıkarıyor.

EST 1923 Verbena with Citrus Kişisel Bakım Serisi
EST 1923 Verbena & Citrus Eau de Toilette, EST 1923 Verbena & Citrus Losyon ve EST 1923 Verbena & Citrus Sıvı Sabun’dan oluşan seri lüks, seçkin ve eşsiz bir kişisel bakım seti arayanlar için benzersiz bir denyim sunuyor. EST 1923 Verbena with Citrus ürün ailesinin efsanevi aroması, bereketli Akdeniz topraklarında yetişen narin mine çiçeği özlerinin, limon, gül, narenciyeler ve organik zeytinyağıyla harmanlanması ile oluşturuldu.

Eyüp Sabri Tuncer Doğal Zeytinyağlı Sıvı Sabun
Eyüp Sabri Tuncer, binlerce yıldır yaşama sağlık katan zeytinyağını, paraben içermeyen özel formülü ile Eyüp Sabri Tuncer Doğal Zeytinyağlı Sıvı Sabun olarak müşterilerinin beğenisine sunuyor.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

OZAN CONSEPT‘14" DAMGASINI VURACAK!