Prime Lounge dergisi haziran sayısı raflarda

Prime Lounge dergisi haziran sayısı raflarda
Prime Lounge dergisi, tüm Türkiye’de Haziran 2013 sayısı çıktı.
Beril Ağaçlı tarafından hazırlan Lüks yaşam ve Stil dergisi Prime Lounge, içindeki konu başlıkları: Gurme, Golf, Koleksiyon, Keyif, Başarı öyküsü, Restaurant, Aksesuar, Graj, Seyahat, Moda, Tasarım Dekorasyon, markalaşma, teknoloji, ajanda ile oldukça dikkat çekici, akıcı bir şekilde hazırlanmıştır. Dergide tüm konuların İngilizce ve Türkçe olarak aynı anda verilmesi farklılık katmıştır.
Otomobil dünyasının ilk Türk otomobil lisansı ile imalat belgesi alan otomotiv sektörünün duayeni Hasan Yurdakul ile röportaj başarı hikayesi, okuyucuların beğenisine sunulmuştur. Kendini dünya çapında kanıtlamış, büyük şef, Gordon Ramsay’ın meşhur Restoranı Maze  ve muhteşem yemekler oldukça dikkat çeken konu başlıkları arasındadır. Modaya ilgi duyanlar için ünlü İtalyan modacı Lisa Corti’nin hayatı dergiye renk katmıştır. Prime Lounge dergisini, Facebook ve Twitter’dan takip edebilirsiniz( Facebook / Primeloungemagazine,Twitter/Primeloungemag)
Diğer konu başlıkları ve hikayeleri sizlerde okumak istiyorsanız Prime Lounge dergisini tüm bayii ve D&R mağazaları ve seçkin kitabevlerinden ulaşabilirsiniz.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

OZAN CONSEPT‘14" DAMGASINI VURACAK!

EST 1923 ürünleri İstanbul Atatürk Uluslararası Havalimanı, Old Bazaar’da